SIP // multimedia handset

Boven- of onderaan aansluiten?
De keuze is aan u.

In meer dan 65% van de gevallen hangt de handset ondersteboven voor de patiënt. Dat maakt de knoppen op de handset moeilijk leesbaar. Dit ongemak heeft iCall nu definitief uit de wereld geholpen. Bij de iCall handset kan de kabel zowel aan de boven- als onderkant worden aangesloten door het technisch personeel. De IP67- classificatie blijft van toepassing.

In meer dan 65% van de gevallen hangt de handset ondersteboven

Snel op de hoogte van de behoeften van uw patiënten.
De iCall SIP-spraakkamerunits in combinatie met de multimedia
handset biedt tweewegcommunicatie tussen de patiënt en het
personeel via de SIP-unit en/of handset.
Multicasting is beschikbaar op de iCall SIP-spraakunits binnen
verschillende programmeerbare groepen. Na een verpleegoproep
gebruikt het verplegend personeel de directe intercomcommunicatie
om onmiddellijk de reden van de kameroproep te achterhalen en zo
efficiënt op de juiste manier te kunnen reageren. Ook de patiënt is
gerustgesteld aangezien men een bevestiging krijgt dat hun oproep
adequaat wordt opgevolgd.

Alle functionaliteiten op een rijtje:

Geïntegreerde telefoon

De multimedia handset gedraagt zich als een IP-telefoon op het telefoonsysteem. Naast interne telefoongesprekken kunnen (mits toestemming) ook in- en uitgaande telefoongesprekken worden uitgevoerd met behulp van het geïntegreerde klavier.

Music maestro!

Internetradio is beschikbaar met acht verschillende kanalen, programmeerbaar per handset en met individuele volumeregeling. Uiteraard primeert elke verpleegoproepactie op de radiofunctie.

Televisie

De multimedia handset kan worden aangesloten op de meest gangbare IP-televisies, waarbij TCP/IP wordt gebruikt om de tv aan/uit te zetten en om het kanaal en het volume te wijzigen.

Lichtbesturing

Er zijn twee knoppen voorzien om twee verschillende lichtbronnen in de kamer te beheren, met behulp van een aparte relaisunit.

Sturing zonnewering

Naast de omhoog/omlaag-toetsen voor volume en kanaalselectie is er een specifieke omhoog/omlaag-toets om de jaloezieën van de ramen te bedienen, met behulp van een aparte relaiseenheid.

Gedifferentieerde oproep

Voor elke andere behoefte waarbij het verplegend personeel niet hoeft langs te komen, kan de servicetoets worden gebruikt. Bijvoorbeeld om water of koffie te bestellen, of om het schoonmaakpersoneel op te roepen. Elk type toepassing voor niet-verpleegkundige oproepen kan geactiveerd worden. De keuze is aan u.

‘Oeps, ik ben gedeconnecteerd’

De kabel van de handset is met een magneetcontact verbonden met de iCall SIP 205/206-unit. Dankzij deze connector kan de kabel in elke richting worden losgekoppeld zonder de kabel of wandunit te beschadigen. Er wordt een automatisch alarm geactiveerd bij het uittrekken van de kabel.