Experienced in
branding, storytelling & visual art

LAB Maurice is een inventief laboratorium

denkt niet rechtlijnig
doorbreekt vastgeroeste patronen
creëert nieuwe ideeën

Onze ingrediënten zijn no-nonsense communicatie, stijlvolle visuals en klare taal. Beleving staat centraal. LAB Maurice ontwikkelt doeltreffende strategieën die merken en organisaties laten floreren en inspireren. Het doel is om een krachtige ervaring te creëren waardoor mensen zich betrokken voelen bij jouw verhaal. Daarvoor combineert LAB Maurice kennis over communicatie, technologie, wetenschap, design en kunst.

LAB Maurice realisaties

Laat je meteen inspireren door de recente campagnes voor
PERI, PMO, 4M-FIRE, WINSTON SCHOETERS, DEVAN

Benieuwd naar de projecten die de afgelopen 20 jaar uitgevoerd zijn?
Een greep uit de realisaties voor
Samsung, Bacardi BatBeats, Music Hall – Peter Pan, Bacardi B-Live, Eristoff, TYCO, Eddy Merckx, Landelijke Rijverenigingen, Adecco, Music Hall – BEN X, Provincie Vlaams-Brabant

PERI

Employer branding

PERI is wereldwijd één van grootste leveranciers van bekistingen en steigers met een jarenlange ervaring. Steeds op zoek naar ervaren ingenieurs en gemotiveerde medewerkers. Voor PERI ontwikkelt LAB Maurice vacature video’s om de ideale kandidaat te vinden.

4M-FIRE

Corporate identity

Hou je van het heerlijke buitenleven? Gezellig genieten rond een vuurschaal of lekker bbq’en met vrienden. Of kijk je uit naar die lange, knusse avonden bij de houthaard? Je kan bij 4M-Fire terecht met al jouw woondromen rond haarden, kachels en bbq’s. 

LAB Maurice creëert de corporate identity voor 4M-Fire.

4m-Fire logo

Plezier op het werk, werkt!

Employer branding

Vandaag is plezier één van de belangrijkste parameters op het werk. Het bepaalt of jouw bedrijf succesvol is of niet. Wanneer je weet hoe je medewerkers goesting kan laten krijgen om met meer plezier te werken, genereer je een hogere employer brand (dit is de mate waarin jouw medewerkers de winkel als werkgever promoten). In ‘the war for talent’ is het belangrijk om de juiste medewerkers te vinden en ook te houden.

PMO organiseert de praktijkgerichte opleidingen voor winkelpersoneel. PMO-trainer Yvan Dierckxsens is de pleziercoach. LAB Maurice ontwerpt de campagnewebsite, logo en video’s.

blank

WINSTON SCHOETERS

Corporate identity

Als één van de grootste vastgoedkantoren van Vlaams-Brabant bereikt Winston Schoeters via internet, folders, uithangborden en de etalage vele duizenden kandidaat-kopers.

LAB Maurice neemt de restyling van de huisstijl voor zijn rekening.

Winston Schoeters Rebranding

DEVAN

Corporate website

Devan is een Belgisch bedrijf met meer dan 40 jaar wereldwijd ervaring in slimme oplossingen voor textiel. Zonder dat je het merkt, zijn de innovatieve technologieën van Devan overal ter wereld in textiel geïntegreerd om ons dagelijkse leven comfortabeler te maken.

Ontdek hoe LAB Maurice werkt aan Devan’s website om complexe technologieën begrijpelijk, fris en eigentijds aantrekkelijk te maken voor alle belanghebbenden.

Devan.net webontwikkeling

Samsung

html5 banner campagnes

Samsung groeide uit tot de grootste marktaandeelhouder in de sector van de consumentenelektronica. Met uitzonderlijke technologieën en innovatieve ontwerpen heeft Samsung zijn toonaangevende positie op het gebied van smartphones, flatscreen-tv’s en monitoren verder versterkt.

LAB Maurice ondersteunt het reclamebureau Cheil bij de ontwikkeling van dynamische html5 banners.

Eddy Merckx

Online communicatie

Eddy Merckx is met 525 gewonnen wedstrijden de meest succesvolste wielrenner aller tijden. Na zijn carrière richt hij succesvol zijn eigen fietsenmerk op.

Wielerlegende Eddy Merckx werkt meer dan 10 jaar samen met LAB Maurice. Wereldwijd maken duizenden bezoekers van de corporate website kennis met de nieuwste topproducten.

Eddy Merckx website
Eddy Merckx website
Eddy Merckx website

Bacardi BatBeats

Event website

De Bacardi Bat verwelkomt alle nachtdieren op de Batbeats feesten. Unieke dance events laten je kennismaken met Latin dance music gebracht door nationale en internationale grootheden. 
Parties in Fuse, Versuz, Café d’Anvers, La Riva, Laundry Day en Industria.
LAB Maurice ontwikkelt de event website en de newsletters.

MUSIC HALL
PETER PAN

Online communicatie

Music Hall blaast het wereldberoemde verhaal van Peter Pan op een grandioze manier opnieuw leven in. Ga mee op avontuur met de jongeman die niet wil opgroeien, maar wél kan vliegen en overstroomt van de fantasie. Vlieg mee met Peter Pan, of je nu 7 of 77 bent!
Deze Belgische topproductie is dé verrassing van 2012. De voorstelling is een show van wereldformaat die – zelfs letterlijk – een hoge vlucht neemt… Deze buitengewone creatie is hoogtechnologisch, verrassend en extreem levendig.Eddy Merckx is met 525 gewonnen wedstrijden de meest succesvolste wielrenner aller tijden. Na zijn carrière richt hij succesvol zijn eigen fietsenmerk op.

In opdracht van Music Hall ontwikkelt LAB Maurice de event website van Peter Pan World Arena Tour.

MUSIC HALL PETER PAN Online communicatie
MUSIC HALL PETER PAN Online communicatie

Bacardi B-Live

Event website

Bacardi pakt uit met B-Live: 20 landen, één muziekconcept. Wereldwijd kan je shaken op de B-Live tunes. Internationale top-DJ’s zetten de hipste clubs van ons land in vuur en vlam.
LAB Maurice ontwikkelt de event website en de newsletters.

Eristoff
Visual Arts Featuring Praga Khan

Met de show “The Next Dimension” van Prage Khan verrast Eristoff clubbers met een coctail van muziek en beelden.
Optredens in Fuse, Versuz, Cherry Moon, Carré, Silo en Kokorico.

LAB Maurice ontwikkelt de tour website en de newsletters.

Tyco

Europese B-toB campagne

LAB Maurice ontwikkelt de website en de cd-rom voor de campagne
the heat you need

Landelijke Rijverenigingen

Rebranding magazine

LRV (Landelijke Rijverenigingen) is een federatie van 440 rijverenigingen en ponyclubs over heel Vlaanderen. Met meer dan 13.000 leden is LRV ongetwijfeld de belangrijkste ruitersportfederatie in Vlaanderen.

LAB Maurice steekt het magazine voor de recreatieve ruiter en menner in een nieuw kleedje.

Landelijke Rijverenigingen Rebranding magazine
Landelijke Rijverenigingen Rebranding magazine

Adecco

Webmaster

Adecco is wereldwijd de grootste dienstverlener op het vlak van werk. Met 600 werknemers en meer dan 120 kantoren biedt Adecco België een gevarieerd dienstenaanbod. In België biedt Adecco oplossingen voor uitzendwerk, rekrutering & selectie en HR-diensten.

LAB Maurice was webmaster voor de corporate site van Adecco Belgium.

MUSIC HALL
BEN X

Online communicatie

Een co-productie van Musical van Vlaanderen en één.

Na het boek, het toneelstuk en de film … nu de grensverleggende musical!
Ben is een eenzame, licht autistische jongen die op school zwaar gepest wordt. Hij probeert de echte wereld zoveel mogelijk te ontvluchten en kruipt daarbij steeds dieper in zijn droomwereld: een virtuele wereld in een computergame. Wanneer Ben voor de zoveelste keer het slachtoffer wordt van zijn pestende klasgenoten, slaan de stoppen door. Hij wil dood, hij wil een ‘end game’ zoals hij het zelf noemt. Zijn internetvriendin neemt de trein om hem op te zoeken…

In opdracht van Music Hall ontwikkelt LAB Maurice de event website van Ben X, de musical.

Ben X Online communicatie

Toerisme Vlaams-Brabant
De Landelijke Ruitervereniging

Promotiecampagne

Ontdek in Vlaams-Brabant meer dan 670 kilometer uitdagende ruiter- en menroutes. Bloeiende fruitgaarden, pittoreske dorpjes en spannende holle wegen wisselen elkaar af.
Het gebruiksvriendelijke routesysteem met downloadbare detailkaart, wegbeschrijving en gps-bestand brengt iedere paardenliefhebber 
probleemloos langs de authentieke landschappen. Zo simpel dat zelfs uw paard de weg vindt!

LAB Maurice ontwikkelt de promotiecampagne voor Toerisme Vlaams-Brabant en De Landelijke Ruitervereniging.

  • Advertenties
  • Visuals
  • Concept
  • Online bannering
  • Promomateriaal
Promotiecampagne Toerisme Vlaams-Brabant en De Landelijke Ruitervereniging.
Promotiecampagne Toerisme Vlaams-Brabant en De Landelijke Ruitervereniging.
blank

Bruno Vanmackelbergh

0496 71 71 00
hello@labmaurice.com

Rijmenamsesteenweg 156
3150 Haacht
België